Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/9249413

Kapcsolat

Áruházunkkal felmerülő kérdések, javaslatok kapcsán keressen fel bennünket az alábbi elérhetőségeken:

 

Telefon: +36-30/924-9413

 

E-mail: korongos2000@gmail.com

 

Facebook: www.facebook.com/korongos

 

Átvételi pont: 1172 Budapest Vargha Gyula utca 14.

 

 

 

 

Átváteli pontunk nem üzlet!

Vargha Gyula utcai címünkön a webáruházban leadott és visszaigazolt rendelések átvétele lehetséges,

telefonos időpont egyeztetés után!

 

 

Cégünk története

 

1999-et írunk. Volt egy karosszérialakatos ki tette a dolgát javította a járműveket nap, nap után. Egy alkalommal ajándékba kapott három 1mm -es daraboló korongot melyet azelőtt még nem látott. Az elsőt kipróbálta. A másodikat elhasználta. A harmadikat kézbe vette és internete még nem lévén elindult lelőhelyet keresni.

 Napok múltán meg is találta, nagy csomag koronggal tért haza. „Mit ér a kincs, ha nincs kivel örülni?!” ezért fogta magát egy telefonszám kíséretében, szétosztotta a lakatos kollégák között. Mindenki hitetlenkedve fogadta, "ilyen vékony koronggal nem is lehet vágni"! Nem adta fel, csak annyit kért, próbálják ki. Teltek múltak a napok, csak ment és osztogatott. Egyszer csak megcsörrent a telefon. A korongost keresték, aki azt a jó korongot hozta. Néhány helyre visszatért, így fogadták „igen a korongos van még abból a jó korongból?” Természetesen. Mire van még szükség?

  2000 januárjában megalakult a KORONGOS Futárszolgálat melynek a jelmondata: „amikor szükség van rá”. Az első naptól kezdve igyekszünk megrendelőink kívánságának eleget tenni, üzletpolitikánk sajátos, nem zaklatjuk megrendelőinket mindenféle ajánlatokkal. Mi inkább segíteni szeretnénk, nem minden áron értékesíteni. Az elmúlt évtized sok eredményt, változást hozott. A technológiák folyamatosan fejlődnek ezzel mi is igyekszünk lépést tartani, korongot, pedig már szinte minden sarkon kapni. Jelentős beszállítói hátteret építettünk ki. Napjaink árudömpingjéből megpróbáljuk kiszűrni a minőséget. Az általunk értékesített termékek minőségéről, megrendelőinkkel, akik egyben felhasználók is folyamatosan konzultálunk, ha egy termékre reklamáció van, azonnal reagálunk, ha egy adott termékre három különböző helyről panasz érkezik kérdés nélkül, töröljük a palettánkról. A KORONGOS  azon munkálkodik, hogy a legjobbaknak a legjobbat nyújthassa, hiszen akik tőlünk rendelnek csak a legjobbak lehetnek, ezért a legjobbat érdemlik. Áruházunk ebben a szellemiségben fog működni és tovább fejlődni.